onsdag 6. mars 2013

Min nye blogg!


Velkommen til min nye blogg!
Jeg har skrevet blogg tidligere, i hovedsak om hundetreningen av min gode Midas som er en nova scotia duck tolling retriever.

Nå ville jeg starte på nytt med en ny blogg, fordi jeg har lyst til å skrive om flere ting som opptar meg i tillegg til Midas.

Egentlig er jeg en aktiv person som alltid har vært veldig glad i dyr. Jeg har hatt både hund og hest store deler av livet. Desverre har de siste 4 årene vært preget av sykdom og jeg har etter lang tid endelig fått en utredning og endt opp med diagnosen ME.
Det medfører en veldig begrenset evne til å være i fysisk og sosial aktivitet, og mange dager er nettopp mac'en min billett til omverden.

Når jeg likevel er i en situasjon der jeg må prioritere, så kommer min kjære samboer, Midas og mine beste venner i første rekke.

Her er linken til Min gamle blogg hvor jeg har skrevet mest om hundetrening, men også litt om håndarbeid og diverse andre ting.

De siste par årene har jeg blitt helt hektet på håndarbeid, og fra å streve skikkelig med å strikke en leggvarmer har jeg etterhvert karret meg videre til å strikke gensere, kofter, ullbukser osv. Som regel når jeg strikker ting jeg ikke skal ha selv har jeg planer om å selge det, men ofte ender jeg opp med å gi bort. Det er så gøy å gi bort ting, spesielt til venner som ikke strikker selv :)
Jeg har en butikk på epla, som for øyeblikket er tom, men som er under arbeid.
Har også brodert litt (geriljabroderi) og så smått begynt å hekle.

Før jeg ble syk jobbet jeg som hjelpepleier, og har jobbet lenge med eldre og et par år i psykiatrien. Jeg studerte også sosialt arbeid (sosionom) på diakonhjemmet høyskole i Oslo, og var kommet nesten halvveis. Håper at jeg engang kan komme tilbake til studiene.

Målet mitt med bloggen er for å kunne holde litt oversikt over min form, og mitt arbeid med Midas. Det er fint å se tilbake. Jeg kommer til å se på den som en lavterskelblogg og derfor vil jeg prøve å skrive også de gangene jeg ikke har så mye å si..
Hvis ikke kan det fort bli flere uker og mnd mellom hver gang det blir oppdatert.

I dag er forøvrig og forhåpentligvis starten på en positiv prosess med LDN (lavdose naltroxen). Jeg har vært så heldig å få prøve denne medisinen, og krysser alt som krysses kan for at jeg skal bli bedre.
Med det ble jeg litt inspirert til å starte på nytt med denne bloggen!


Her er noen bilder av bloggens innehavere :)


5 kommentarer:

 1. Hei Marit og Midas,

  Det er trivelig å lese om det som opptar deg(dere) i hverdagen.

  Geir

  SvarSlett
 2. Fin blogg Marit😊 Glær mæ t å læs vidre 😊 goklæm.

  SvarSlett
 3. Grattis med ny blogg da :) Det blir artig å lese. Blir det ikke litt bridezilla blogging også? ;) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, Ingrid, jeg må jo blogge litt om bridezillatendensene og :)

   Slett